Zondag collecte GF!

Aankomende zondag, voor de thuiswedstrijd tegen Willem II, is het weer tijd voor onze jaarlijkse collecte. De giften van medesupporters zijn voor ons altijd belangrijk geweest om sfeeracties te kunnen organiseren en dit willen wij nog lange tijd blijven doen. Inmiddels zetten wij ons hier al ruim 11 jaar voor in en zijn er nog steeds veel mooie plannen om te realiseren. We hopen hierom op jullie gulle donaties!

Collecte door het hele stadion
In tegenstelling tot de laatste jaren, hebben we het besluit genomen om dit jaar weer in het gehele stadion te collecteren. De belangrijkste reden is dat we van veel mensen de opmerking hebben gekregen dat ze graag een bijdrage willen geven voor de sfeeracties in het stadion, maar hiervoor geen kans krijgen. Voorbij iedere ingang zullen dan ook tot aan de aftrap collectanten staan met emmers!

Mocht je onverhoopt geen collectant tegenkomen, dan kun je altijd een bijdrage overmaken naar onze eigen bankrekening: NL25 INGB 0000 8465 74 t.n.v. Groningen Fanatics of donateur worden middels dit formulier op onze website.

1415-poster-collecte-500